Обратно към категорията

Полицаи подариха учебен календар „За моята безопасност“ на всички деца в 1 и 2 клас

Добавено на: 01.10.2019 14:19
   

Служители от сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР - Ямбол се срещнаха с първокласниците от ОУ „Любен Каравелов“ в областния град. В няколко минутна беседа полицаите провериха знанията на децата и заедно изведоха основните правила за сигурността на най-малките участници в движението, като пешеходци, велосипедисти или пътници в моторни превозни средства. В края на срещата всеки клас получи учебен календар 2019/2020 „За моята безопасност“, подарък от ОДМВР - Ямбол.

Календарът съдържа основни правила за безопасно поведение на децата в различни ситуации: сам в къщи, на пътя, при игра, при среща с непознати, телефон за спешни случаи и други.

Съгласно график съгласуван с РУО-Ямбол през месец октомври полицейски служители ще се проведат беседи по пътна безопасност с учениците от първи до четвърти клас.

При срещите си със служителите на реда всички първи и втори класове в областта ще получат учебни календари „За моята безопасност“. Така през учебна година малчуганите заедно със своите класни ръководители ще могат да си припомнят основни стъпки, осигуряващи безопасността им в къщи, на улицата или на обществено място.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Времето в Ямбол

Видео

Първа пенсионерска Спартакиада в Тунджа
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!