Обратно към категорията

С празнична украса Болярово посреща 24 май

Добавено на: 23.05.2024 07:35
   

С празнична украса Болярово посреща Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност. Тя е изработена от родители, които участват в проекта "Модернизация на образователната система в Община Болярово чрез качествено интеркултурно образование", финансиран от ЦОИДУЕМ. Украсата е подарък за всички ученици, учители и културни дейци.   

Тринадесет са момчетата и момичетата, които завършват успешно тази година Средно училище „Д-р Петър Берон" в Болярово. Днес от 18:00 часа те ще бъдат тържествено изпратени, а абитуриентският бал ще е в ресторант в Болярово.

И тази година по предложение на кмета на община Болярово Христо Христов беше отпуснато финансово стимулиране за всички зрелостници.

По повод Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност кметът на общината връчи и награди на изявени преподаватели и културни дейци.

Днес от 11:30 часа Средно училище „Д-р Петър Берон" организира тържествено честване на Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Благотворително: Вики отива на рехабилитация в Турция
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!