Обратно към категорията

Празник на детето в селата Роза, Генерал Инзово и Крумово

Добавено на: 01.06.2021 17:16
   

На 01 юни 2021 г., от 10.00 часа, в детските градини в селата Роза, Генерал Инзово и Крумово, се проведоха детски празници по повод Международния ден на детето.

Празниците бяха организирани от екипа на проект „Желани пространства" - Комплексен модел на интегрирани услуги за ранно детско развитие и социално включване в малките населени места", финансиран по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси", заедно с детските градини в селата Роза, Генерал Инзово и Крумово, които са филиали на ДГ „Кольо Тенев“ с. Тенево и ДГ „Звездица“ с. Скалица.

Дворните пространства в детските градини се превърнаха в едни приказни места, изпълнени със смях, веселие и забавления. В празника участваха повече от 50 деца и техните родители, които се включиха в разнообразни викторини и игри.

Тържеството беше озвучено с незабравима детска музика и песни, също така малките таланти можеха да се изявят с песни и любими стихове. За всички деца имаше специален подарък – торбичка с лакомства, занимателни книжки за оцветяване и цветни флумастри.

На 1 юни си припомняме, че всяко дете има право да бъде зачитано и уважавано, всяко дете има право на развитие и закрила, всяко дете има право да расте в семейна среда или в среда, близка до семейната, такова беше и посланието на екипа на Проект „Желани пространства…“


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Видео

Ветеринари влязоха във фермата на Ана Петрова от Болярово
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!