Обратно към категорията

Преасфалтирането на улиците "Преслав" и "Хан Тервел" се забави поради пропадане на част от участък на обект "Воден цикъл", с изпълнител ВиК Ямбол

Добавено на: 29.07.2022 13:11
   

Община Ямбол, съвместно с ВИК по техен проект „Реконструкция и разширение на вътрешна водопроводна и кнализационна мрежа на град Ямбол“, започна подготовка за преасфалтирането на улица „Преслав“, в участъка от ул. „Крали Марко“ до ул. „Хан Тервел и на улица „Хан Тервел“, в участъка от ул. „Преслав“ до ул. „Одрин“.

В хода на подготвителните дейности изпълнителят на пътните ремонти констатира пропадане на участък, в който е работила фирмата изпълнител на проекта към ВиК. Сигналът е подаден към ВиК, като следва да бъде отстранено пропадането, за да бъде извършено цялостно преасфалтиране на участъците.

Надяваме се пропадналия участък да бъде ремонтиран качествено от фирмата изпълнител на „Воден цикъл“ към ВиК Ямбол, за да не се получи повторно пропадане след преасфалтирането.

Ремонтните дейности ще започнат в събота и ще продължат отново в понеделник, като първоначално ще бъде положен единен пласт асфалт. След месец, ако няма дефекти, като настоящия, ще бъде положен и втория пласт от асфалтовата настилка.

От община Ямбол се извиняват за причиненото неудобство, по независещи от нас причини.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

CRESPO и DANNY ПРЕДСТАВЯТ ПЕСЕНТА СИ "ЗАВОЕВАТЕЛ" ПРЕД 999
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!