Обратно към категорията

Представят проекта за бюджет на община Болярово на 16 януари

Добавено на: 14.01.2020 06:55
   

Публично обсъждане на проекта за бюджет на Община Болярово за 2020 г. ще се състои на 16 януари от 14 часа в залата за заседания на Общински съвет в читалище „Възраждане“ гр. Болярово. Кметът Христо Христов кани представители на бизнеса, спорта, неправителствените организации, второстепенните разпоредители с бюджет, представители на читалищните настоятелства, на различни обществени сфери и жителите на общината да се включат в обсъждането.

Ето и пълния текст на обявата.

ОБЩИНА БОЛЯРОВО, ОБЛАСТ ЯМБОЛ

О Б Я В А

На основание чл. 84, ал.6 от Закона за публичните финанси и чл.17, ал.2 от Наредба № 4 за условията и реда за съставяне на тригодишната бюджетна прогноза за местните дейности и за съставяне, изпълнение и отчитане на общинския бюджет ще се проведе публично обсъждане на проекта за бюджет на община Болярово за 2020 г.

Обсъждането ще се проведе на 16.01.2020 г. /четвъртък / от 14.00 часа в залата за заседания на Общински съвет в читалище „Възраждане“ гр. Болярово.

Поканват се всички граждани, представители на граждански сдружения и юридически лица, представители на медии и други, които осъществяват дейност на територията на общината да вземат участие в обсъждането.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Котел се възстановява след наводнението
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!