Обратно към категорията

Президентът с дарение за благотворителния търг на община Тунджа

Добавено на: 17.12.2019 07:46
   

Президентът Румен Радев подкрепи каузата на община Тунджа в полза на деца, ученици и студенти в неравностойно положение и с високи постижения в образованието, културата, спорта. Пластика - реплика на Паметника на Кирилицата в столицата на Монголия Улан Батор, която той предостави, ще бъде акцент в търга на Коледния благотворителен бал на община Тунджа тази вечер от 19.00 часа.

В организацията и реализацията на благотворителната кауза се включиха учебни заведения, детски градини, читалища, младежки организации. Кампанията е подкрепяна и от представители на местния бизнес, на неправителствения сектор, общински съветници, кметове и кметски наместници на населени места, партньори и приятели на община Тунджа.

Коледният благотворителен бал на община Тунджа, наред с всички досегашни благородни каузи, тази година има и една много специална мисия – да събере средства за лечението на малкия Виктор от село Кабиле, който е с детска церебрална парализа-квадрипареза и за който ви разказахме в специално видео.

При предишните балове са събрани повече от 270 000 лева, с които са били подкрепени над 1000 ученици и студенти, посочиха от общината.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Състоянието на малкия Виктор от Кабиле значително се подобрява
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!