Обратно към категорията

Приемат нова наредба за спортните организации в Ямбол

Добавено на: 14.04.2020 09:06
   

Нови условия за финансово подпомагане на спортните организации в Ямбол ще влязат в сила до дни. Утре общинският съвет се събира на заседание, което за първи път ще се проведе без присъствието на граждани и медии, заради мерките за биосигурност, но ще бъде излъчвано онлайн.

В дневния ред са 35 точки, сред които е и изцяло нова Наредба за условия и реда за финансово подпомагане дейностите на спортните организации и експлоатация на спортните обекти и съоръжения в община Ямбол. Ще се подпомагат само спортни клубове, които са вписани в регистъра на юридическите лица с нестопанска цел към Агенцията по вписване и в Министерството на младежта и спорта.

Очаква се съветниците да гласуват и Наредба за изменение на наредбата за придобиване, управление и разпореждане с общинско имущество.

От общинската администрация са внесли в общинския съвет и проект на Правилник за реда и начина на предоставяне на еднократна финансова помощ от общински здравен фонд на лица с възникнали спешни здравословни проблеми.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

60 години любов, разбирателство и подкрепа
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!