Обратно към категорията

Приемат заявления за базара на "Кукерландия"

Добавено на: 04.02.2020 08:26
   

От вчера Община Ямбол започна да приема заявления от търговци, които желаят да участват в празничния базар по време на 21-вия Маскараден фестивал „Кукерландия“.

От 5 февруари пък приемат заявления от участници в базара за продажба на мартеници. Той ще бъде открит на 17 февруари и ще продължи до 2 март, като масите на търговците на мартеници ще бъдат изложени на площад „Освобождение“, улиците „Търговска“, „Джон Атанасов“, на площад „Боровец“ и в комплексите „Диана“, „Георги Бенковски“ и „Златен рог“ по утвърдената от главния архитект схема.

Базарът за „Кукерландия“ ще бъде открит на 27 февруари, когато започва фестивалът и ще продължи до 1 март. Той ще бъде разположен на площад „Освобождение“, на ул. „Цар Освободител“ и в Градския парк. Скари, машини за понички, пакетирани сладкарски изделия, художествени занаяти, промишлени стоки и балони ще допълват цвета на „Кукерландия“. Заявленията се приемат и по електронен път, но ще бъдат обработвани след получаването на превода с платежно на съответната такса. Цените на таксите са обявени на сайта на община Ямбол.

Снимка:архив


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

НАТОВСКАТА БАЗА Е ДАЛА НА СТРАЛДЖА ЕДИНСТВЕНО 400 ЛЕВА ЗА ЦВЕТЯ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!