Обратно към категорията

Приключи асфалтирането на улици в тунджански села

Добавено на: 21.10.2021 18:13
   

Приключва асфалтирането на две улици в селата Кукорево и Веселиново. Рехабилитацията на уличната мрежа се извършва с общински средства. Тя е част от ангажимента на общината да използва всяка възможност и освободен паричен ресурс за подобряване на състоянието на улиците в населените места на общината.
Кметът на община „Тунджа“ Георги Георгиев и зам.-кметът Светозар Грозев провериха асфалтирането на ул. „Освобождение“ в с. Кукорево, където полагането на нова настилка ще облекчи придвижването на човек с увреждане, който ползва електрически скутер. Асфалтирането на улицата ще му даде възможност да излезе от дома си и да се придвижва сам.
Във Веселиново Георги Георгиев и неговите заместници Светозар Грозев и Татяна Стоева се увериха на място как се извършва асфалтирането на ул. „Добри Чинтулов“. При обилни валежи дъждовната вода влизаше в домовете на хората, надеждата е с новата настилка това да бъде предотвратено.
Звеното за асфалтови кърпежи към общината извърши изкърпване на дупките с асфалт в Ботево. Преди това то асфалтира дупки от разклон Стара река до селото и в самото населено място, улица в с. Генерал Инзово и по пътя от разклона на селото за Тенево.
Предстои звеното да работи в Победа и по пътя Маломир – Дряново – Драма.
Кметът Георги Георгиев и Светозар Грозев инспектираха и ремонта на площадното пространство в с. Безмер. В момента там се полагат плочки, предстои да бъде поставено ново осветление. По проект трябва да се изградят и детска и фитнес площадка.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Първа пенсионерска Спартакиада в Тунджа
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!