Обратно към категорията

В продажба са календар и картички на кучета от Общинския приют за безстопанствени животни в Ямбол

Добавено на: 20.12.2021 18:10
   

Община Ямбол и ЕТ „Агровет - Маргарита Георгиева“ изготвиха красив календар за Общинския приют за безстопанствени животни в града.

На четири страници – по една за всяко тримесечие, са заснети малки и големи кучета, питомци на институцията. Снимките на най-добрите приятели на човека са направени с голямо желание от ямболския фотограф Йордан Танев - Балки и биха развълнували сърцето на всеки.

Календарът, който се разпространява за втора поредна година, струва 12 лева и може да бъде закупен от Центъра за административно обслужване на Общината и от ветеринарните клиники „М&Б“ на ул. „Хан Тервел“ № 32 и „Приятели“ на ул. „Мидия“ № 9 в Ямбол.

Отпечатани са и картички със снимки на бездомните животни. На гърба на всяка от тях има календар, а цената е само 1.50 лв.

Средствата от продажбата на календара и картичките ще се използват за нуждите на Приюта за безстопанствени животни, който приема и дарения, свързани с дейността му.

Материалите или продуктите, които граждани или юридически лица желаят да дарят, се носят на място и се издава Декларация за дарението.

Общинският приют за безстопанствени животни се нуждае от чаршафи или пелени, хавлиени кърпи, леки одеала, кучешки постелки, дървени палети, къщички – нови или използвани, транспортни боксове, сгъваеми транспортни клетки, лакомства, поводи и нашийници, играчки, препарати за външно обезпаразитяване.

Дарителската сметка на институцията, по която има възможност да се превеждат средства с цел оказване на финансова помощ за животните, е:

IBAN:BG13SOMB91308424420344

BIC:SOMBBGSF

ОБЩИНСКА БАНКА АД

Основание за плащане: за Общински приют за безстопанствени животни.

Дарението се вписва в специален дневник.

Всеки, който желае да види или осинови четириногите любимци, може да се обади на телефонен номер: 046/ 681 317, Надежда Горанова, главен експерт „Екология“ в Община Ямбол.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Историята на мъж, поддържащ паметника на загиналите руски воини в Освободителната война
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!