Обратно към категорията

ПРОТЕСТИРАЩИТЕ В КРУШАРЕ С ОТВОРЕНО ПИСМО ДО ВЛАСТИТЕ. БЛОКАДАТА ОСТАВА

   

ПРОТЕСТИРАЩИТЕ В КРУШАРЕ С ОТВОРЕНО ПИСМО ДО ВЛАСТИТЕ. БЛОКАДАТА ОСТАВА

видео
Протестиращите срещу мерките за справяне с Африканската чума по свинете в Крушаре внесоха отворено писмо до властите. В него те засягат темата с продължаващия дърводобив, въпреки че дървесината се изнася от горите, в които живеят диви прасета. 
Пред 999 недоволните, блокирали вече 11 ден пътя Ямбол – Сливен, отговориха на критиките, че пречат на останалите да се придвижват свободно.
„Това е единствения начин да бъдем чути. Последното нещо, което искаме е да пречим на някого, още повече на населението на България. Всички разбрахме, че с мирни протести не се получават нещата”, заявиха протестиращи.
Подробности вижте в запис от директното ни включване от Крушаре:
 


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

#2 образ безподобен 13.08.2019 05:44

Много си проЗД, Нероне! Ама много! Проблемите са доста по-дълбоки. Но ти няма как да ги схванеш.

 

 

#1 нерон 12.08.2019 17:26

най-безсмисления протест евър ! Прасетата трябва да ги изколят и могат да си приберат месото , регистрираните зем. производители ще бъдат обезщетени , проблема е в шепа хора отглеждали 5-6 прасета и по Коледа да направят някой лев ги колят и продават (което е НЕ законно), има зараза тя трябва да спре защо не протестирахте преди 1 година когато са разрази чумата в Румъния а държавата не разреши масовия отстрел на диви свине ???? Сега драги смешници се правите на герои и пречите на хората от два града !!!!


Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

Интервю с баба Дора от с. Шарково
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!