Обратно към категорията

Протестът на земеделците: Пътни блокади в страната до 15 ч.

Добавено на: 09.02.2024 07:59
   

И днес земеделските производители от Ямболска област ще блокират изходите към АМ "Тракия". Между 10 и 15 часа ще бъде спряно движението в района на селата Дражево, Кабиле и Веселиново. 

Затворен в тези часове ще е и пътят между Ямбол и Сливен. Преустановен ще е трафикът на международния път от ГКПП "Лесово" към п. в. "Петолъчката". Протестиращи заявиха, че ще опитат да блокират магистралата и в двете посоки на пътен възел "Хаджидимитрово".

В Пловдивско протестиращите ще се съберат в 10 часа на кръговото кръстовище край село Труд и ще го блокират. По-късно се очаква да затворят и двете платна на АМ "Тракия". В уведомлението, което са изпратили от местния съюз на зърнопроизводителите до кмета на община Марица се посочва, че това ще стане за периода от 12 до 14 часа.

Фермери от област Кърджали ще затворят за час международния път за Гърция. 

В 11 часа производителите от област Благоевград ще се съберат на международния път Е-79 -  край полигона на областния център.

Продължават фермерските блокади и в Плевенско. Очаква се между 10 и 15 часа да бъде затворен главният път София - Русе - при село Горни Дъбник и при град Славяново, както и на пътят Плевен - Ловеч при село Брестовец. Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Социални работници разнасят храна и лекарства на възрастните по домовете им
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!