Обратно към категорията

Проведе се заседание на Областна комисия по безопасност на движение по пътищата

Добавено на: 09.06.2021 17:48
   

Вчера, в Областна администрация Ямбол, се проведе заседание на Областна комисия по безопасност на движение по пътищата, ръководено от заместник областния управител, инж. Светослав Стоев.

В хода на заседанието, всички присъстващи представители на отговорните институции докладваха изпълнението на мерките заложени в план – програмата за първото тримесечие на 2021 година, за изпълнение на областната политика по безопасност на движението по пътищата на област Ямбол.

По повод на постъпила подписка от жителите на село Калчево, община „Тунджа“ с искане за изграждане на изкуствени неравности по продължението на улица „Клокотница“, с цел ограничаване скоростта на движение в населеното място, бе взето решението да бъде изпратено предложение до Агенция пътна инфраструктура и Института за пътища и мостове за изграждане на неравности, които да бъдат включени като допълнение, в проекта за Кръговото кръстовище към село Калчево.

Като точка 3, бе обсъдено постъпило писмо от Държавна агенция „Безопасност на движението по пътищата“, относно изграждането на изкуствени неравности за ограничаване на скоростта на движение на път III – 5308, в границите на село Стефан Караджово, община Болярово, област Ямбол. В хода на заседанието на Комисията, бе взето решението в срок до следващото заседание на комисията ОПУ Ямбол, да предложи становище за монтиране на неравности на път III – 5308.

Относно изграждането на повдигнати пешеходни пътеки в село Бояджик община „Тунджа“, и поставянето на допълнителни пътни знаци за ограничаване на скоростта на движение, отново в срок до следващото заседание, Областно пътно управление Ямбол, следва да предложи становище по темата.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Видео

CRESPO и DANNY ПРЕДСТАВЯТ ПЕСЕНТА СИ "ЗАВОЕВАТЕЛ" ПРЕД 999
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!