Обратно към категорията

Първа пресконференция на ГЕРБ - Ямбол след изборите (ВИДЕО)

Добавено на: 13.04.2021 15:25
   

Днес се проведе брифинг на ПП ГЕРБ Ямбол и избраният за народен представител в 45-тото Народно събрание – Станислав Говедаров, на който партията отчете резултатите за областта от изминалите Парламентарни избори.

 

   „Благодарим на гражданите на област Ямбол дали своя вот за Коалиция ГЕРБ-СДС за доверието, което ни гласуваха! Благодарим за добрата работа на всички общински структури на партията! Резултатът е ясен, а анализи тепърва ни предстоят. За ГЕРБ-СДС в област Ямбол са гласували 24,38% от гласоподавателите, което е 11 703-ма души! Това са 11 703-ма души, които подкрепиха посоката на развитие на държавата и областта, към която сме поели. Тези хора гласуваха за стабилността, която ни е така нужна за да просперираме в бъдеще и за да водим нормален живот в България. В най-голямата община в областта – Ямбол, ПП ГЕРБ се завърна като основна политическа сила. Първи сме и в община Стралджа, което много ни радва, а колкото до общините, в които изоставаме, ще работим и ще променим това. Ние водихме абсолютно позитивна и толерантна кампания, а кандидатите за народни представители работиха отборно за своята обща цел.“, каза Александър Стойков - Общински ръководител на ПП ГЕРБ в община Ямбол и председател на Щаба за провеждане на парламентарните избори.

   

   „Аз съм щастлив, че съм част точно от този отбор, защото това е отборът, който реално работи. Ние не сме давали празни обещания. Предизборната кампания свърши, дойде време да се работи. Аз имам нужната енергия и най-важното имам подкрепата на ПП ГЕРБ! Ще дам всичко от себе си за областта, защото това е най-важното. Избирателите ни трябва да знаят, че обещанията дадени от нас по време на срещите ни, не са просто обещания, а реални проекти, по които се работи и ще се работи! Аз се надявам, да си сътруднича с всички Народни представители от нашия избирателен район. Искам да работим заедно, защото само с конструктивен диалог могат да бъдат постигнати общи цели!“, коментира избраният за народен представител Станислав Говедаров

 Водачът на листата, доктор Рунков, сравни предизборните срещи с гражданите, с малки визитации. Той сподели, че на тези срещи се е с много хора на които е помогнал. „В тези моменти постепенно усетих, че аз съм наистина нужен на тези хора и на града, както и на колегите ми в болницата. На първо място, аз съм лекар, което беше и водещото за мен да се включа в кампанията, като цяло – изграждането на болничния корпус. В такъв момент на пандемия, аз не мога да оставя колегите и пациентите си. Станислав Говедаров е боец и аз му вярвам на хиляда процента, че ще работи за областта и за каузата – болничният комплекс. Също така смятам, че като водач на листа, е нормално да поема отговорността, че загубихме на областно ниво. И не на последно място, считам, че това което предстои няма да бъде стабилен Парламент…“, така накратко д-р Рунков коментира оттеглянето си.

     

 Организационния секретар за областта, Димитър Иванов, изказа благодарност към всички членове на СИК и РИК, както и към екипът на партията, кандидатите за народни представители и представителите на медиите за работата по време на предизборната кампания. Иванов пожела успех на всички народни представители от 31 МИР Ямбол като отбеляза, че най-важното за всички тях трябва да бъде общата им цел – развитието на Ямболска област. „ПП ГЕРБ с действията си показа, че заслужава доверието на гражданите, с реализирането на проекти, които са от изключително значение за жителите на областта! Фактите са факти, ПП ГЕРБ за 5-ти път е първа политическа сила на Парламентарни избори.“, добави той.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Видео

60 години любов, разбирателство и подкрепа
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!