Обратно към категорията

Първите установени с COVID-19 в Ямбол говорят пред 999 (видео)

Добавено на: 01.05.2020 12:42
   

Първите, констатирани с COVID-19 в Ямбол ни потърсиха по време на своето лечение, за да разкажат, по думите им, шокиращи факти.
По-късно от болницата заявиха, че се полагат необходимите грижи за двамата пациенти, въпреки че са здравнонеосигурени.
Днес те вече са в справката с излекуваните и са под домашна карантина.
Припомняме, че на 15 април Ямбол се събуди с новината за открит първи случай на заразен с COVID-19. След 2 дни положителна проба дава и жената, с която съжителства. Вижте какво разказаха те:Маркери: Ямбол, първите, covid

Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

 

#1 Николай 02.05.2020 11:40

- Тоя прокурист в ред ли е? Как ще иска толкова пари от хората? Аз съм двойно осигурен и като ида в болница си купувам почти всичко? Отивам си и с домашните лекарства (за кръвно и тн. ) Там ти предлагат храна която и котките на болницата не я кусват! Лекуват те с допотопни 'илачи' Всичко е под всякаква критика!!! Защо всяка професия има конфликт на интереси ако я работиш извън работното си място,а при тях е даденост??? Изписват те с подобрение,а такова няма! А сега заповядай в частния кабинет.Визитката е безплатна. Толкова алчност и наглост не съм виждал до сега. А и ревът за по високи заплати,частната дейност не влиза ли в доходите им? Не плащат данъци вероятно? Заслужават по високо възнаграждение мед. сестри и санитарите. Те няма как да заработят.И го заслужават! Хем са малко и са претоварени от работа! Да се развалят търговските дружества!


Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

Котел се възстановява след наводнението
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!