Обратно към категорията

Пътни полицаи ще контролират движението в региона през почивните дни

Добавено на: 20.09.2019 14:23
   

Във връзка с честването на 22 септември - Ден на независимостта на България и свързаните с него почивни дни от ръководството на ОДМВР – Ямбол са предприети допълнителни мерки, с цел осигуряване на добър обществен ред и спокойствие за жителите и гостите на областта, както и безопасно движение по пътищата.

Създадена е организация за полицейска охрана празничните мероприятия, планирани да се  проведат на територията на областта.

Предвид очакваният по-интензивен трафик, свързан с трите почивни дни е направена допълнителна разстановка и дежурните екипи на „Пътна полиция“ ще контролират и подпомагат движението в натоварените пътни участъци по пътната мрежа в областта.

През почивните дни ще се проведе специализирана полицейска операция „Алкохол, наркотици и неправоспособност“ с акцент върху недопускане управлението на МПС от неправоспособни водачи и/или от водачи употребили алкохол, наркотични вещества или техните аналози.  При осъществяването на контрол по пътищата ще бъдат използвани всички налични технически средства за контрол на скоростните режими.

От сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР – Ямбол призовават всички участници в движението да спазват правилата за движение, да бъдат отговорни и толерантни на пътя: „Заедно да осигурим безопасността на пътя.“


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Времето в Ямбол

Видео

Мигранти, един от които нелегален, надападнаха с нож мъж пред детето и жена му
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!