Обратно към категорията

Рапърът FYRE в Ямбол: Един концерт, посветен на свободата и борбата срещу наркотиците

Добавено на: 27.06.2023 12:44
   

Стотици младежи се забавляваха с музиката на българския рап изпълнител FYRE, който дойде в Ямбол и изнесе концерт под надслов „Бъди свободен“. Проявата бе посветена на Международния ден за борба със злоупотребата и нелегалния трафик на наркотични вещества.

Мероприятието бе организирано съвместно от Община Ямбол, фондация „Камен Андонов“, клуб „Интеракт“ и Превантивно-информационен център – Ямбол.

Огнян Павлов, известен с артистичния си псевдоним FYRE, изпълни някои от най-емблематичните си парчета, като например песента посветена на френската футболна звезда Килиан Мбапе, „Бутам“, „Всекиму Своето“, „Здрав. Як. Силен. Стабилен.“, с която олицетворява своя афинитет към бойните изкуства, които го държат далеч от вредни зависимости като алкохол и наркотици.

В рамките на събитието беше разположена и шатра на Младежки парламент – Ямбол за набиране на средства в подкрепа на Димислава Николова, член на Младежки парламент – Хисаря, която е диагностицирана със Сарком на Юинг.

Цялата проява отправи послание към младите хора за предпазването им от наркотичните вещества и показа тяхната съпричастност към човек в беда.


Маркери: Ямбол, концерт, fyre

Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Социални работници разнасят храна и лекарства на възрастните по домовете им
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!