Обратно към категорията

Регионална среща за промените в климата в  община „Тунджа“

Добавено на: 23.03.2022 14:50
   

На 24.03.2022 г. от 13,30 часа в залата на община „Тунджа“ ще се проведе Регионална информационна среща по проект „Променяме се с климата“. Партньор по проекта е ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ с. Веселиново заедно с други 6 училища от страната, екологично сдружение „За Земята“, сдружение „Институт за прогресивно образование“ и норвежката организация „Проятели на Земята“. Проектът се изпълнява по Програма „Опазване на околната среда и климатични промени, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство. Срещата има за цел да повиши осведомеността, иницииране на мерки и дейности, свързани с адаптиране към климатичните промени на местно ниво.

В срещата ще вземе участие ръководството на община „Тунджа, представители на РУО – Ямбол, партньорите по проекта, педагози, земеделски производители, представители на бизнеса и на неправителствения сектор.

По време на срещата ще се разискват местните предизвикателства, свързани с климатичните промени, ще бъдат представени климатичните промени на климата във Веселиново за 40-годишен период, влиянието на климата върху земеделските култури, екологичното възпитание на младите хора и др.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Зевзеци в Новозагорско село: Ако Байдън дойде и хоро ще му изиграем
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!