Обратно към категорията

Резултати от полицейската операция, проведена на 20 септември на територията на областта

Добавено на: 21.09.2023 16:04
   

В специализирана полицейска за противодействие на конвенционалната престъпност са участвали  служители на ОДМВР – Ямбол  и  ЗЖУ – Бургас съвместно с представители на КЗП - Бургас, ОДБХ - Ямбол, РДГ - Сливен.

В хода на операцията са извършени проверки на 59 обекта (22 търговски обекта, места за подслон и частни имоти, 11 пункта за черни и цветни метали, 5 заложни къщи,  5 автоморги,  16 питейни и увеселителни заведения). За съпричастност към извършени престъпни деяния за срок до 24 часа са задържани 8 лица. Проверени са 16 лица от криминалния контингент. Извършени са процесуално следствени действия по 8 досъдебни производства  за увреждане, притежание на наркотични вещества, управление на МПС под въздействието на наркотични вещества и други.  Започнати са 14 преписки за предварителна проверка (за обсебване, съхраняване на дърва без контролни марки и позволително, манипулация на водомер, кражби от частни и търговски обекти, притежание на акцизни стоки и др.). Съставени са 4 акта за установени административни нарушения от други компетентни органи. Работата по пълното документиране по случаите продължава.

В рамките на операцията са проверени общо са 639 лица и 517 МПС, като за  установени административни нарушения са съставени  36 акта по ЗДВП и 92 глоби по фиш. Съставени са 20 протокола по чл. 64 и чл. 65 от ЗМВР.


Маркери: Ямбол, лица, Бургас

Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Зевзеци в Новозагорско село: Ако Байдън дойде и хоро ще му изиграем
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!