Обратно към категорията

Седмица на бащата проведоха в ОУ „Св. Паисий Хилендарски” в село Роза

Добавено на: 20.11.2019 10:08
   

Под мотото „Истинският мъж не обича да говори празни приказки!“ от 11 до 17 ноември в Основно училище „Св. Паисий Хилендарски”, село Роза се проведе „Седмицата на бащата“ 2019, чиято идея е да подкрепи и насърчи бащите да бъдат грижовни, отговорни и неагресивни родители в името на по-добрите семейни отношения и успешното развитие на техните деца.  За втори път родители и ученици се включиха в националната кампания „Да бъдеш баща”.

През 2019 г. Седмицата на бащата отправя своето послание за истинската връзка между децата и техните родители чрез четенето заедно. Да четеш заедно със своето дете му вдъхва самоувереност, помагайки му да се справи в трудни ситуации (дори и страшните истории помагат!), сближава те с него по неповторим начин (кой не помни приспиването с приказки?!) и започва големия разговор за ценностите и важните неща в живота.

ОУ „Св. Паисий Хилендарски”, с. Роза организира поредица от събития в рамките на Седмицата: „Да четем с татко”, фотографски изложба, дискусия, посветена на силата на истинския мъж, Фейсбук–акция. Кулминацията на празнична програма се състоя в семейното състезание „Часът на татко”. С обещания подобни срещи да се превърнат в традиция се разделиха всички, станали част от вълнението на този своеобразен празник.

Иван Ангелов – психолог

ОУ „Св. Паисий Хилендарски”, село Роза


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Продължава облагородяването на Ямбол
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!