Обратно към категорията

Седмицата на пожарна безопасност започва на 9 септември

Добавено на: 06.09.2019 12:13
   

Традиционната Седмица на пожарната безопасност започва в понеделник, на 9 септември, в цялата страна. На 14 септември ще бъде честван и професионалният празник на служителите от Главна дирекция Пожарна безопасност и защита на населението.

В рамките на Седмицата за пожарна безопасност ще се проведат дни на отворените врати в противопожарните служби в Ямбол, Елхово, Болярово и Стралджа. Ще има открити демонстрации за реагиране при пожари, бедствия и извънредни ситуации в областния град и детски градини в Елхово, Болярово и Стралджа, турнири по тенис на маса, волейбол и футбол. В сградата на Областна администрация-Ямбол ще бъде открита изложба с детски рисунки на тема „С очите си видях бедата”.

В Сливен в понеделник също обявяват Ден на отворените врати с демонстрация на възможностите на службата за извършване на оперативни дейности, разясняване на мерки за пожарна безопасност и защита при пожари и бедствия. Организирано е и посещение на деца от групи за предучилищна подготовка в противопожарната служба в Сливен, пред които също ще се проведат учебни демонстрации по справяне при бедствия.

Ще се проведе и дарителска кампания сред служителите на РСПБЗН-Сливен и Ямбол в помощ на децата на загинали и пострадали при изпълнение на служебния си дълг служители от ГДПБЗН.
Екип 999


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

НАТОВСКАТА БАЗА Е ДАЛА НА СТРАЛДЖА ЕДИНСТВЕНО 400 ЛЕВА ЗА ЦВЕТЯ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!