Обратно към категорията

Шофьори нарушават забраните за движение по затворен участък

Добавено на: 19.10.2022 10:53
   

Няколко инцидента с автомобили са станали през нощта срещу 19 октомври на затворения за движение пътен участък от село Окоп до село Тенево, научи 999. За щастие ранени няма, по колите са нанесени само материални щети.
Припомняме, че започна текущ ремонт на над 5 км от път I-7 в участъка от с. Окоп до кръстовището за с. Тенево в област Ямбол. Предвидено е възстановяване на отводняването на пътното платно, обновяване на настилката и ландшафтно оформление на крайпътната растителност, уточниха от Агенция „Пътна инфраструктура“.
За изпълнението на ремонтните работи е ограничено преминаването на тежкотоварни автомобили от разклона за с. Калчево при 261-ви км на първокласния път до гр. Елхово. Транзитният тежкотоварен трафик се пренасочва от път I-7 в посока Калчево – Саранско – Каменец – Стефан Караджово и по път II-79 Елхово – Болярово до път I-7 и обратно.
Леките и лекотоварните моторни превозни средстава ще използват обходен маршрут през селата Калчево - Симеоново и път I-7.
При добро и сухо време се очаква ремонтните дейности да завършат до 20 ноември 2022 г., посочват още от Агенция „Пътна инфраструктура“ и се извиняват на шофьорите за причиненото неудобство при пътуването. Предприеманите дейности са наложителни, за да се осигури безопасното преминаване в отсечката, отбелязват още от агенцията.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

Социални работници разнасят храна и лекарства на възрастните по домовете им
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!