Обратно към категорията

Ще ремонтират и пътната връзка от Гробищен парк-Ямбол към Кукорево

Добавено на: 06.11.2020 13:22
   

Предстои ремонт на пътната връзка пред Гробищен парк -Ямбол с път III – 5304, който свързва града със село Кукорево. Това съобщи в личния си профил кметът на Ямбол Валентин Ревански.

Вчера той и заместникът му Михаил Керемидчиев направиха проверка на изпълнението на ремонтните дейности по възложените от общината инфраструктурни обекти.

Към момента продължават ремонтните дейности в района около ДКЦ-1, в отсечката на ул. „Жельо войвода“ от ул. „Независима България“ до ул. „Генерал Владимир Заимов". Извършва се подмяна на тротоарите, ремонт на улична настилка, изграждат се нови паркоместа.

Работи се и по реконструкция на кръстовището между улица „Димитър Благоев“ и ул. „Златен рог“ (срещу бензиностанция „Шел“), за обособяване на трета лента за завиващите наляво, от улица „Димитър Благоев“ в посока към комплекс „Златен рог“.

Монтирано е улично осветление по ремонтираната вече улица „Преслав“, в участъка от улица „Страхил войвода“ до улица „Кара Кольо“.

Осветление и видеонаблюдение се монтират и на новата фитнес площадка в подножието на парк „Боровец“.

Започнаха ремонтните дейности на спортна площадка в ж.к. „Диана“ до блок 14, на която ще бъде монтирано и игрище с изкуствена настилка, което се състои от модули Bounce Back.

Посещението цели проверка за напредването на строително-ремонтните дейности и качеството на изпълнение на обектите. Проверени бяха и корекциите, които бяха направени по време на строителството, след като бяха установени няколко пропуска, уточни кметът Ревански.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

 

#1 Еди кой си 07.11.2020 18:33

Отидете и оправете с.Ханово че е заприличало вече на бомбардирано.Няма осветление ,а за контейнери за смет да не говорим .На една улица с повече от 10 семейства поставен един контейнер.Кметицата си измива ръцете ,че нямало отпуснати пари и не може да направи нищо


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

БАБА ДОРА ОТ ШАРКОВО, ВЪВ ВИДЕО НА РАДИО 999, ДОСТИГНАЛО ДО МИЛИОНИ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!