Обратно към категорията

Служителите от Областна дирекция на МВР- Ямбол отбелязаха своя професионален празник

Добавено на: 04.07.2022 16:27
   

На 4 юли служителите от Областна дирекция на МВР- Ямбол отбелязаха своя професионален празник, на тържествената церемония, в сградата на дирекцията.

За проявена инициативност и постигнати високи резултати при изпълнение на конкретни задачи със заповеди от министъра на вътрешните работи Бойко Рашков с отличие “Почетен знак – II ст.” е награден гл.инспектор Димо Димов, а с отличие “Почетен знак – III ст.” – ст.инспектор Татяна Павлова.  С “Писмена похвала“ от министъра на вътрешните работи са отличени  Нели Василева и Мария Георгиева.

За постигнати високи резултати в оперативно-издирвателната работа, в превенцията и разкриването на престъпления, за съществен принос при изпълнението на професионални задачи, за подобряването на административното обслужване на гражданите със заповеди на директора на ОДМВР Ямбол с "Писмена похвала" са наградени са 20 служители, а 8 служители са повишени в длъжност. С заповеди на Началник отдел „Охранителна полиция“ и началници на РУ към ОДМВР – Ямбол с "Писмена похвала"  са наградени 41 служители.

Старши комисар Димитров награди победителите в традиционния турнир по стрелба с пистолет „Макаров“. В отборното класиране при мъжете на Първо място е отборът на РУ – Тунджа, следван от отбора на отдел „Охранителна полиция“ и отбора на РУ – Ямбол „Териториална полиция“. При жените отборно на Първо място е тима на РУ – Ямбол  следван от отбора на отдел „Разследване“ и „Деловодство ОДМВР“. В индивидуалното класиране жени водач е Веселина Иванова, следвана от Татяна Павлова и Ива Колева. При мъжете в индивидуалното класиране на Първо място е Марин Маринов, на Второ място Иван Топалов и на трето място Вълчо Стоянов.

В обявения ден на отворени врати, паркинга пред областната дирекция беше огласен от детски възгласи, трепети и много желания и пожелания, а някои от които се изпълниха. 

Източник: МВР-Ямбол


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Социални работници разнасят храна и лекарства на възрастните по домовете им
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!