Обратно към категорията

Смразяващо: Психично болен уби двама души за осем месеца в Ямбол. Официална информация няма (ВИДЕО)

Добавено на: 25.08.2022 18:22
   

Две брутални убийства потресоха ямболския квартал „Каргон”. Заподозрян за тях и прибран е 59-годишен психично болен мъж. В рамките на няколко месеца тази година той е убил съпругата си, която е била в инвалидна количка, а скоро и свой връстник и приятел по чашка. История, достойна за криминален роман. Без официална информация. Всички факти Радио 999 научи от свои достоверни източници и свидетели.И подробностите, до които единствено нашият екип достигна изключително трудно. На 13 срещу 14 август 2022 година в жилище на улица „Доктор Петър Берон“ в ямболския квартал „Каргон“, жертвата и заподозреният за убиец Димитър се събират за традиционно пийване. Пили са чист спирт, какъвто е открит на масата. По-късно техен нетолкова близък приятел се присъединява. Но след няколко часа вижда, че Димитър, след изпито солидно количество алкохол, започва да удря жертвата с дървен сап. Прави опит да спре свадата, но не успява. И напуска компанията.

Живеещите в района са свикнали с редовни запивания там. Силно са притеснени, заради редовни заплахи за убийство от Димитър. Жени, живеещи в района със своите семейства и деца, на които скриваме изцяло самоличността, разказаха шокиращи истории.

Заради заплахите и опасното поведение на задържания, се налага семейство да се премести от „Каргона“ в друг жилищен район в Ямбол. Отново скриваме самоличността на жената, която е част от това семейство.

Да се върнем на историята от нощта на 13 срещу 14 август в Ямбол. Третият в компанията напуска около 3:00 през нощта, когато побоят продължава. По-късно е установено, че жертвата е с множество травми, основно по главата. В понеделник трупът му е открит след сигнал, в пристройка до къщата, покрит с матрак и дунапрени. Води се досъдебно производство под наблюдение на Окръжна прокуратура Ямбол, а задържаният е в психиатрия.

Потърсихме коментар за зловещата история от полицията и прокуратурата. От там само потвърдиха за случая, водело се досъдебно производство.

Но историята е много по-смразяваща. Връщаме се назад към средата на януари тази година. Тогава, същият психично болен Димитър, убива на същото място и съпругата си... Всъщност нейната сестра е жената, принудена да напусне къщата на ужасите.

Следва въпросът: А защо е на свобода след първото убийство? Отново от свои източници научихме, че след като е убил съпругата си, той е настанен в психиатрична клиника, но след 6 месеца е пуснат. Малко след това той повтаря зверството си, убивайки още един.

Сега на ход е прокуратурата. Очаква се след съдебно разпореждане заподозреният да бъде принудително настанен за лечение в психиатрична клиника, а всички се надяват той да остане завинаги там. За да се избегне следващо убийство. Но това зависи изцяло от институциите.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

На Бабинден: За избора да родиш у дома 3 деца без лекарска помощ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!