Обратно към категорията

Софтуерна фирма от Ямбол покорява пазара с иновативни смарт визитки

Добавено на: 10.02.2024 09:59
   

/платено съдържание/

В свят, където бизнесът се развива с големи стъпки в дигиталната епоха, софтуерните иновации стават неотделима част от успешното представяне на всяка компания. В този контекст софтуерна фирма от Ямбол вече прави вълни на пазара си, представяйки иновативни смарт визитки, които изцяло променят начина, по който се създават връзки в света на бизнеса.

Ямболската фирма, "Райзън", представи новият си проект "R1zen Card" в началото на 2024 г. Продукта бе пуснат на пазара след няколко години разработка и тестове. Събитието привлече вниманието на професионалисти от най-разнообразни пазарни ниши, и иновативните смарт визитки "R1zen" станаха обект на горещи разговори.

Какво прави смарт визитките толкова уникални?

Тези смарт визитки не са просто електронен аналог на традиционните хартиени визитки. Тези визитки освен да споделят, могат и да събират информация. Да правилно разбрахте! С визитките R1zen можете да събирате контакти, които автоматично да бъдат записвани в CRM или база данни.

Визитките са с интегрирана NFC технология, която позволява визитката да осъществи връзка и трансфер на данни с мобилни устройства на близко разстояние - без нужда от приложения. Това не само прави процеса по представяне по-лесен и впечатляващ, но и подчертава ангажимента на фирмата към устойчивостта, като намалява замърсяването на околната среда и нуждата от хартия.

Какво може да правите с визитките R1zen?

  1. Можете да предоставите бърз достъп до линкове към всичките си социални мрежи, включително и линкове към платежни методи, като Revolut и PayPal за да приемате плащания:

  2. Може да използвате визитките за да стимулирате клиентите си да оставят повече позитивни ревюта за вашия бизнес:

  3. И разбира се функцията дигитална визитка, с която беконтактно записвате всичките си данни директно в телефонния указател на мобилно устройство;

  4. А най-впечатляващото е начина, по който управлявате данните, които споделяте. Всеки потребител разполага с потребителски акаунт в системата на "R1zen", чрез който по всяко време може да прави корекции или да добавя нова информация в реално време.

Реакции и перспективи

Реакциите от страна на бизнес общността бяха възторжени. Мнозина изразиха възхищение към креативността и техническата характеристика на новите визитки. Прогнозите сочат, че тези смарт визитки бързо ще се наложат като стандарт в бизнес комуникацията.

Създателя на проекта "R1zen Card", Антони Николов, сподели: "Нашата цел е да преобразим начина, по който хората споделят информация и се свързват с бизнеса. Смарт визитките са само началото - имаме амбициозни планове за развитие на още иновативни софтуерни продукти, чрез които да оптимизираме разходите и работните процеси в предприятията."

Развитие

Екипа на "Райзън" ЕООД е вдъхновен да остане в Ямбол и да подкрепи развитието на града. Със своите иновативни проекти и амбициозни планове, компанията предвижда не само да създава работни места, но и да подпомага образователни и технологични инициативи в общността. С това решение "Райзън" се ангажира не само към своите бизнес цели, но и към социалната отговорност, допринасяйки за устойчивото развитие и подобряване на качеството на живот в Ямбол.

С иновативните си смарт визитки софтуерната фирма от Ямбол направи стъпка напред в дигиталната ера на бизнес комуникацията. С тяхната комбинация от технологичен прогрес и естетика сме свидетели на един нов начин за създаване на връзки в света на бизнеса. Времето ще покаже доколко успешни ще бъдат тези иновации на пазара и как те ще променят представянето на бизнес професионалите в бъдеще.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Историята на мъж, поддържащ паметника на загиналите руски воини в Освободителната война
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!