Обратно към категорията

Специалиализирана полицейска операция в Стралджа

Добавено на: 19.04.2023 18:35
   

Днес на територията на РУ-Стралджа  се провежда специализирана полицейска операция по противодействие на престъпността, опазване на обществения ред и осигуряване полицейско присъствие в уязвими райони  и махали. В нея участват съвместни екипи от служители на ОДМВР- Ямбол, Зонално жандармерийско управление – Бургас, ОДБХ –Ямбол, КЗП- Баргас и НАП - Бургас.

До момента в хода на операцията  за извършена кражба е задържано едни лице. Образувани са 3 преписки за предварителна проверка.

Извършени са проверки в 18 търговски обекти, заложни къщи, пунктове за черни и цветни метали, питейни и увеселителни заведения и други места, за които има данни, че евентуално може да се извършва престъпна дейност. Установено е, че един от търговски обект работи без необходимата по закон регистрация. Констатирани са  и 4 различни административни нарушения, за които е взето отношение от компетентните органи.

Проверени са 65 МПС и 88 лица.  За констатирани нарушения са съставени 4 АУАН и 11 фиша. Съставени са 8 протокола по чл. 64 и чл. 65 ЗМВР.

Специализираната полицейска операция продължава.  


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Продължава облагородяването на Ямбол
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!