Обратно към категорията

Среща на ръководството на община Ямбол с управителя на сметоизвозващата фирма

Добавено на: 21.11.2019 16:22
   

Кметът на община Ямбол Валентин Ревански и неговият екип проведе ползотворна среща с управителя на сметоизвозващата фирма „Грийн колект“ Ваня Атанасова, която даде своето уверение за по-добро сметосъбиране и почистване на град Ямбол.

Гражданите ще могат да подават своите жалби и сигнали за не добре почистено пространство на телефонен номер 046 91 08 92, както и на e-mail адреса на „Грийн колект“ www.ugc@mail.bg.

Фирмата, отговаряща за сметосъбирането на града отправя молба към гражданите на Ямбол да проявяват грижа към контейнерите, като не ги унищожават и изхвърлят незагасена жар през зимните месеци. При наличие на строителни отпадъци е нужно гражданите да се свържат с фирмата на горепосочените телефони и имейл адрес.

В най-скоро време община Ямбол ще проведе обществено допитване до гражданите относно това на кои места трябва да бъдат поставени допълнителни контейнери.

Напомняме, че за по-чистия и приветлив вид на града, в който живеем, отговорността е взаимна – на Общината и на нейните граждани.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

60 години любов, разбирателство и подкрепа
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!