Обратно към категорията

Стартира кампанията по номиниране на кандидатите за народни представители на ПП ГЕРБ от Ямболски регион

Добавено на: 26.01.2021 17:47
   

Номинациите за кандидати за народни представители във всички общински структури на ПП ГЕРБ се провеждат от 26 януари до 8 февруари. Започва номинирането на личностите в листата за народни представители за Ямболска област. За листата на партията по традиция ще могат да бъдат номинирани и кандидати от гражданската квота.

За кандидати за народни представители могат да бъдат номинирани членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ, които със своя обществен авторитет и активна гражданска позиция, са доказали, че работят в интерес на обществото.

От 26 януари до 8 февруари всеки един членовете на ПП ГЕРБ в област Ямбол може да участва в номинациите, чрез които ще бъдат излъчени народните представители в следващия парламент. Номинации могат да направят всички членове на ПП ГЕРБ с платен членски внос. Те могат да бъдат направени в офисите на общинските организации на ПП ГЕРБ в Ямбол и другите общини, както и на e-mail: iambol@gerb.bg

Всеки член на партията може да направи до три номинации за народни представители. Те могат да са членове на ГЕРБ или представители на гражданския сектор.

Общинските ръководства изпращат постъпилите предложения и номинации на Областното ръководство, което обобщава резултатите и изпраща предложенията на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ.

Областният координатор на ПП ГЕРБ Ямбол Петър Киров призовава всички членове на политическа партия ГЕРБ в общините Ямбол, Елхово, Стралджа, „Тунджа“ и Болярово да бъдат активни, да посочат тези, които достойно ще представляват региона и организацията в Народното събрание! Защото Вашият вот има значение!

След приключване процеса по номинациите, Изпълнителната комисия ще направи детайлен преглед на всички предложения и ще утвърди кандидатските листи за народни представители на партията.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Потребители: „Колкото по-мътна е водата, толкова по-висока е цената!”
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!