Обратно към категорията

СУ„Д-р Петър Берон“ в Болярово беше първи домакин на регионалния тур на инициативата на Община Ямбол „Играй гимнастика, бъди здрав!

Добавено на: 20.03.2023 13:44
   

Средно училище „Д-р Петър Берон“ в Болярово беше първи домакин на регионалния тур на инициативата на Община Ямбол „Играй гимнастика, бъди здрав!“.

В навечерието на патронния празник на училището заместник-кметът на община Ямбол Енчо Керязов проведе утринна гимнастика с учениците от СУ „Д-р Петър Берон“ и прогимназиалните класове на ОУ „Стефан Караджа“, които в момента се обучават в Болярово, заради ремонта на учебното заведение в Стефан Караджово.

Инициативата „Играй гимнастика, бъди здрав“ се провежда с цел насърчаване физическата активност на децата и младежите, създаване на добри навици за здравословен начин на живот, борба със стреса и насилието в училище.

Енчо Керязов поздрави отбора на СУ „Д-р Петър Берон“ – Болярово за блестящото му представяне по време на Първия турнир по утринна гимнастика „Ямбол 22“, класирайки се на второ място в своята категория. Заместник-кметът на Ямбол изрази надежда, че боляровските ученици ще участват и в Националния турнир по утринна гимнастика, който ще се проведе на 20 май в областния град.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Животновъди: Притискат ни с документи с невярно съдържание
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!