Обратно към категорията

Тончо Тонев става почетен гражданин на община Тунджа

Добавено на: 23.03.2020 11:58
   

Земеделският производител Тончо Тонев получава титлата Почетен гражданин на община Тунджа. Това реши на днешното си заседание Общински съвет Тунджа.

Тончо Тонев е роден в Раднево, но от години живее и работи в Овчи кладенец. Той е един от съ-инициаторите, неформален ръководител на проекта и един от основните спонсори на инициативата за възстановяването на православния храм „Св. Йоан Богослов“ в селото, помага постоянно и на местното читалище, на кметството и общината за различни инициативи.

Наградата ще му бъде връчена за Празника на община Тунджа, 22 април. Тогава с награди ще бъдат удостоени и други общественици, писатели, медицински лица, бизнесмени, кметове и служители на общината. Награда – сребърен Герб на община Тунджа е присъдена и на кукерската група от село Козарево с ръководител Теодора Стоянова.

На днешното заседание присъстваха само общинските съветници, но всички имаха възможност да наблюдават обсъжданията на живо чрез Интернет. Съветниците одобриха Бюджетната прогноза до 2023-та година, доклада за 2019 г. за изпълнение на Общинския план за развитие на общината, задания за подробни устройствени планове.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Социални работници разнасят храна и лекарства на възрастните по домовете им
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!