Обратно към категорията

Три района в Ямбол без вода на 25 май

Добавено на: 25.05.2021 09:09
   

Поради подмяна на уличен водопровод по ул."Преслав" в Ямбол, на 25 май улицата ще бъде затворена в участъка от ул."Търговска" до ул."Крали Марко"

Аварийните екипи на „ВиК“ днес работят и на пресечката на ул. "Балатон" и ул. "Мраморно море". Временно е преустановено водоподаване към улиците в района между ул. "Търговска", ул. "Граф Игнатиев" и ул. "Милин камък" (кв. "Аврен").

Отстранява се и повреда на канализацията на пресечката на ул."Велес" и ул. "Яворов".

Екипи на „ВиК“ днес работят и по проблемите с водоснабдяването в боляровските села Ситово и Стефан Караджово, в стралджанските Люлин и Тамарино, в Община "Тунджа" – в селата Маломир, с. Веселиново, с. Завой, с. Хаджидимитрово, както и в елховските Голям Дервент и Бояново.

Във връзка с изпълнението на проекта „Доизграждане и реконструкция на водоснабдителна и канализационна системи в обособена територия, обслужвана от „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД, гр. Ямбол“ ще бъде извършено планово спиране на водоподаването по довеждащия водопровод Воден – Елхово, за превключване на реконструиран участък (от т.Т67 до точка т.Т105 – 1734,70 м. ф 280 ПЕВП), за връзка на временен водопровод и освобождаване на следващ участък (от т.Т105 до точка т.Н77) от съществуващия водопровод за работа.

Плановото спиране на водата е насрочено за 8:30 ч., на 28 май, като очакваната продължителност е 8 часа. Без вода ще остане само с. Добрич и Регионалното депо за неопасни отпадъци.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Видео

НАТОВСКАТА БАЗА Е ДАЛА НА СТРАЛДЖА ЕДИНСТВЕНО 400 ЛЕВА ЗА ЦВЕТЯ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!