Обратно към категорията

Ученици, родители и учители изрисуваха двора на училището в село Роза

Добавено на: 11.09.2020 14:42
Снимки: Община Тунджа
   

На забравени забавни игри ще се радват и ще се забавляват учениците в двора на основно училище „Св. Паисий Хилендарски”, село Роза.

Ентусиазирани родители, ученици  и учители за поредна година показаха, че  искат да помогнат, за да осигурят максимално добри условия в училищната среда. Идеята беше подкрепена и от други майки, татковци, приятели и бивши възпитаници на училището, а цветната и привлекателна детска площадка вече е факт. Освен, че освежиха старото "Не се сърди човече" на двора, родителите направиха кегли, нарисуваха "Дама" тип "ракета" и изрисуваха добре познатата цветна пътека и голямото Слънце с „Добре дошли”. Сред останалите дворни рисунки има и такива, които да накарат учениците да смятат бързо, лесно и интересно, но и такива, които да накарат децата да се замислят къде да пресичат улиците и къде имат право да се движат.

Ако искаш да ти е хубаво, чисто и прегледно се зареди с желание, намери си хубава компания, сложи ръкавиците и просто действай - това правило важи с пълна сила за ученици, учители и родители, които се включиха в освежаването на училищния двор.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Котел се възстановява след наводнението
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!