Обратно към категорията

Умишлени повреди на напоителната система в централната градска част на Ямбол

Добавено на: 27.05.2020 14:52
   

Установени са умишлени повреди на напоителната система на две места на улица „Г. С. Раковски" и в градинката между Безистена и Регионален исторически музей - Ямбол.

В района на Обединена българска банка и до лаборатория „Рамус" на улица „Г. С. Раковски" са счупени елементи, които са част от капковото напояване. В градинката е установена кражба на програматор от напоителната система. Действията на неизвестния извършител са умишлени, целящи нарушаване на водния цикъл на системата и редовното поливане на тревните площи в централната градска част на Ямбол. Повредите са своевременно отстранени. Община Ямбол подаде сигнал до Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – Ямбол.

От общината отправят молба към гражданите, които разполагат с информация или са забелязали нарушители, да информират ОДМВР Ямбол или служба СПООР.

От един месец ОП "Паркове и зони за отдих и спорт" извършва поливането на тревните площи по продължението на улица "Г.С. Раковски", след като договорът на фирмата изпълнител беше прекратен, поради неизгодни финансови условия.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

Ицо Хазарта пред 999
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!