Обратно към категорията

Валентин Ревански с празничен поздрав по повод 8 декември

Добавено на: 08.12.2021 14:09
   

Скъпи студенти, уважаеми преподаватели!

Честит 8 декември! Днес академичната общност в България отбелязва студентския празник, посветен на паметта на Свети Климент Охридски, създател на българската азбука кирилица и първоучител на нашия народ.

Всеки, който е завършил висше образование, помни студентските години с особен трепет. Това е време на израстване, на формиране на личността, най-често далеч от родния дом, на придобиване на нови знания, на създаване на нови приятелства, на откриване на любовта. Това са годините, които определят професионалния път на човека.

Затова бъдете будни, учете за знания, за да преосмисляте и прилагате на практика наученото, обичайте това, което правите, за да изпитвате удовлетворение от работата си.

Нека удоволствията на младостта не пречат на учебния процес. Не забравяйте, че не само Вашите родители Ви възлагат надежди, но и Вашите преподаватели, всички ние, които се нуждаем от специалисти и професионалисти във всяка сфера от обществения живот.

Студентите винаги са били коректив на обществото, неговата съвест, движещата сила, която формира бъдещето на страната. Работете за Ямбол и България!

Честит празник и на Вас, уважаеми преподаватели! Чрез Вашия труд Вие възпитавате, обучавате и предавате Вашите знания на младите хора! Бъдете все така всеотдайни!

Честит празник!

С уважение,

Валентин Ревански

Кмет на община Ямбол


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

НАТОВСКАТА БАЗА Е ДАЛА НА СТРАЛДЖА ЕДИНСТВЕНО 400 ЛЕВА ЗА ЦВЕТЯ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!