Обратно към категорията

Вандали изкорениха храсти пред търговски обект в Ямбол (ВИДЕО)

Добавено на: 30.01.2021 17:39
   

Грозна проява на вандализъм в зелените площи пред магазин в Ямбол. Това съобщиха за 999 от екипа на строителния маркет. Посегателството е извършено в нощта на 27 януари пред един от обектите на фирмата в града на ул.Виза 6.

Видеото вижте тук

От записите на камерите ясно се вижда, как двама мъже чупят и унищожават декоративната храстова растителност пред магазина. Всичко това се случва на фона на активната работа на доброволци, частни лица и Общината, които полагат усилия и влагат ресурс за поддържката и приветливия вид на града.
От екипа на фирмата припомнят още, че неведнъж са провеждали залесителни кампанни и акции по облагородяване на пространството около своите обекти и подобни посегателства са израз не само на агресия, но и на липса на гражданско самосъзнание.
"Полицията е уведомена и са предприети съответните действия по случая. Надяваме се, че камерите ще помогнат за бързото идентифициране на извършителите на това грозно деяние, така че те да си понесат последствията, регламентирани от Закона", заявиха от управата на магазина.
Екип 999

 


Маркери: екипа

Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Днес Ви питаме

Видео

Първа пенсионерска Спартакиада в Тунджа
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!