Обратно към категорията

Васил Найденов след четири години отново с концерт в Ямбол!  

Добавено на: 23.10.2023 12:15
   

„Един кмет трябва да бъде личност, който има смелост. Личност, която дава от сърце на своя град“. Това беше съветът, който звездата на българската естрада Васил Найденов отправи пред препълнения площад в Ямбол преди 4 години, като подкрепи тогава Валентин Ревански и неговия екип.

Неподражаемият и обичан от редица поколения певец идва в града на 27-ми октомври, за да потвърди подкрепата си към "Екип 16".

Музикалните изяви на Васил Найденов започват през 1969 г. с Румен Бояджиев, Данчо Караджов и Георги Мишев в „Златни струни“. Звездата му изгрява през 1979 г., когато печели Първа награда на фестивала „Златният Орфей“, а песента от филма „Адаптация“ по музика и аранжимент на родения в Ямбол велик композитор Митко Щерев е обявена за „Мелодия на годината“.

Популярността му расте с месеци. Почти всяка песен, която изпълнява, се превръща в шлагер: „Откровение“, „И утре е ден“, „А дали е така“. Следва „Диана Експрес“ и първата песен „Синева“, която не само му създава известност като певец, но и му носи първия прякор.

Поредният му концерт в Ямбол, на 27 октомври, пред Община Ямбол, от 18:00 часа, е подарък за всички ямболлии от кандидата за кмет Валентин Ревански и неговия екип.Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

НАТОВСКАТА БАЗА Е ДАЛА НА СТРАЛДЖА ЕДИНСТВЕНО 400 ЛЕВА ЗА ЦВЕТЯ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!