Обратно към категорията

"Вело-уикенд '2023" в Ямбол на 22 и 23 април

Добавено на: 11.04.2023 16:12
   

Ямбол ще бъде домакин на състезанието „Вело-уикенд '2023", което ще се проведе на 22 и 23 април в Лесопарк „Боровец“.  Надпреварата включва две дисциплини в колоезденето – „Колокрос“ (СХR) и „Крос-кънтри Олимпик“ (ХСО) и се организира със съдействието на Община Ямбол и Спортен клуб "Райдърс Юнайтед".

На 22 април, събота, в 09:00 часа започва регистрацията за участие в първата дисциплина – „Крос-кънтри Олимпик“ (ХСО). Успоредно с регистрацията ще протече и загрявката на състезателите, а в 13:00 часа ще започне и основната част – финалите.

Награждаването ще се състои до тридесет минути след финала на последния състезател.

На следващия ден – 23 април, неделя, по същата програма ще се проведе и втората дисциплина, част от „Велоуикенд“ - 2023, а имено „Колокрос“ (СХR).

Състезателите няма да заплащат такса за участие, но ще се изисква лиценз към Българската федерация по колоездене и заплатена застраховка към него.

Всеки колоездач, който желае да се включи в състезанието, трябва да използва защитна екипировка, състояща се от каска и очила.

Наградният фонд на състезанието, осигурен от Община Ямбол, е 3640 лева. Към него ще бъдат прибавени и различни подаръци.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

НАТОВСКАТА БАЗА Е ДАЛА НА СТРАЛДЖА ЕДИНСТВЕНО 400 ЛЕВА ЗА ЦВЕТЯ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!