Обратно към категорията

Връчване на наградите за образование, наука и култура и на почетния знак „Герб на Община Ямбол“ на 26 май

Добавено на: 19.05.2020 17:31
   

На 26 май, вторник, от 10:00 часа в зала „Съвременност“ на Културно-информационен център „Безистен“ ще бъдат връчени наградите за образование и наука на името на Ради Иванов Колесов по Правилника за наградите и отличията на Община Ямбол.

В 10:30 часа в залата ще бъдат наградени и отличените с Почетен знак „Герб на Община Ямбол“.

Събитието ще се проведе при закрити врати, съобразно извънредната ситуация в страната и заповедите на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев.

Специализираната комисия по присъждане на наградите за област „Образование и наука, спорт“ удостоява с награда на името на Ради Иванов Колесов в категория „Гимназиален етап – индивидуална“ Валентина Енчева, старши учител по химия и опазване на околната среда в ПМГ „Атанас Радев“ и инж. Ангел Узунов, помощник-директор по административно-стопанската дейност в ПТГ „Иван Райнов“.

Приз в категория „Педагогически специалисти с ръководни функции“ получава инж. Теодора Сулева,директор на Професионална гимназия по лека промишленост, екология и химични технологии.

За цялостен принос и дългогодишна дейност в областта на образованието и науката награда на името на Ради Иванов Колесов получава Димитър Чамов,старши учител по физическо възпитание и спорт в ЕГ „Васил Карагьозов“.

Екипът на Начално училище „Проф. П. Нойков“ е удостоен с наградата в категорията за преподавателски или научен екип.

С почетен знак „Герб на Община Ямбол“ са отличени Стоянка Стефанова,старши учител по музика и изобразително изкуство в ЕГ „Васил Карагьозов“, Йорданка Йорданова, магистър по начална училищна педагогика, старши учител в ОУ „Николай Петрини“, Радостина Грозева, магистър по български език и литература, старши учител в ОУ „Николай Петрини“, колективът на Детска градина „Червената шапчица“ и Димитър Димитров, читалищен деятел на НЧ „Пробуда-1909“.

Наградата за изкуство и култура на името на Жорж Папазов ще бъде връчена на големия български живописец, график и илюстратор Иван Димов за изключителния му принос в българското изобразително изкуство и популяризирането му в Европа и света при откриването на традиционната изложба „Светлината“ на Художествена галерия „Жорж Папазов“, едно от традиционните събития от програмата на Деня на Ямбол, на 8 юни.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

БАБА ДОРА ОТ ШАРКОВО, ВЪВ ВИДЕО НА РАДИО 999, ДОСТИГНАЛО ДО МИЛИОНИ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!