Обратно към категорията

„Връзката с бизнеса - устойчива реализация на инженерите, обучавани във Факултет "Техника и технологии" - Ямбол”

   

„Връзката с бизнеса - устойчива реализация на инженерите, обучавани във Факултет "Техника и технологии" - Ямбол”Днес се проведе пресконференция за представяне на напредъка при изпълнение на дейностите по проект BG051PO001 – 3.1.07 – 0032 „Връзката с бизнеса - устойчива реализация на инженерите, обучавани във Факултет "Техника и технологии" - Ямбол ” по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“. Присъстваха преподаватели, представители на партньорските организации, гости.

Пресконференцията беше открита от Декана на ФТТ – Ямбол – доц. Красимира Георгиева, която представи кратка информация за работата на Факултета по Европейските програми, както и партньорите по проекта.

Доц. Нели Георгиева – ръководител на проекта, запозна присъстващите с целите,  дейностите, резултатите, заложени в проекта и постигнатия напредък до настоящия етап. Информацията беше онагледена с богат снимков материал от проведените срещи,  теоретичните и практически обучения в реална производствена среда.

Беше отчетено, че съвместно с партньорите, е анализирана учебната документация по специалностите във ФТТ – Ямбол, в резултат на което са одобрени за актуализация 15 учебни програми.

Към момента се извършва апробиране на актуализираното учебно съдържание, като теоретичното обучение се извършва във ФТТ, а голяма част от практическите обучения се провеждат във фирмите. В дейностите по апробиране до момента са взели участие около 364 студенти, 22 преподаватели и 25 представители на партньорските организации.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Котел се възстановява след наводнението
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!