Обратно към категорията

Втора нощ блокада на пътя Ямбол-Сливен

   

Втора нощ блокада на пътя Ямбол-СливенВтора поредна нощ пътят между Ямбол и Сливен остана блокиран заради протеста на стопани на домашни прасета при село Крушаре.
Те настояват да не се избиват животните, тъй като не са болни от африканска чума.
Местните хора смятат да продължат с демонстрациите и в днешния неделен ден.
Полицията отбива движението по обходни маршрути - през селата Камен, Жельо войвода, Кабиле.


Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

#2 B2 04.08.2019 13:34

Чумата дойде след 9 септември 1944,когато отнеха средствата за производство и препитание на нашия народ.Който се съпротивляваше,бе интерниран или пратен в лагерите на смъртта.Комунистите в България сториха това,с помощта на Червената армия. Тогава избиха цвета на нацията-30 000 човека.Вие явно сте от ,,другарите,, и е нормално да искате да се повтори българското клане ,сторено след 1944 година . Но ние няма да позволим. Ние сме демократи и се борим срещу всяко насилие.Колкото до болестите при животните,това никой не го желае и моля не политизирайте .

 

 

#1 Христина костадинова 04.08.2019 11:43

Уважаеми приятели, от radio 999 Редовно следя ВАШИТЕ предавания на живо, когато имам възможност или ги гледам после. Потресена съм от тази според мен, измислена африканска чума! Утре може да измислят някоя чума срещу хората и да ни избият, като животните! Аз нямам никакво доверие в институциите, а и от тук в държавата! Ние сме роби в собствената си държава, заради некадърниците, които ни управляват вече 30 години! Те са ЧУМАТА и трябва да бъдат пратени на тъмно, за да размислят за диверсията спрямо хората и животните!! Пожелавам Ви успех!


Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Видео

На Бабинден: За избора да родиш у дома 3 деца без лекарска помощ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!