Обратно към категорията

В Ямбол започва кампанията „Осинови, не купувай!“

Добавено на: 26.05.2023 16:01
   

Основната цел на инициативата "Осинови, не купувай" е да намери дом за бездомните кучета от Общинския приют за безстопанствени животни – Ямбол. Кампанията ще бъде открита в 15:00 часа на 29 май, понеделник, с изложба на улица „Георги Раковски“ – в близост до зелените площи пред сградата на пощата. Жителите на Ямбол ще могат да видят и някои от изоставените кучета от приюта.

Посланието на кампанията „Осинови, не купувай!“ е насочено към всички любители на животните: „Не купувайте кучета. В приютите има много бездомни четириноги приятели, които очакват само малко от вашата доброта и състрадание. Даряването на любов на едно изоставено животно не е трудно.“

Нашите изоставени приятели, затворени в приютите, имат простички нужди – вашата грижа, любов, топла храна и подслон. В замяна ще получите верен приятел. Осиновявайки едно такова животно, поемате отговорността да му докажете, че не е задължително да живее в постоянен страх. Повечето от бездомните животни някога са били обичани домашни любимци, които впоследствие са изгубени, изхвърлени на улицата или изоставени в приютите.

Всеки, който иска да осинови куче или да помогне на Общинския приют, е добре дошъл!


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

ПОРУТЕНО МИНАЛО: ДЕТСКИ ЛАГЕР СЕ РУШИ И ПУСТЕЕ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!