Обратно към категорията

В Ямбол започва международна научна конференция на тема "Техника, технологии и образование"

Добавено на: 03.11.2021 12:45
   

В Ямбол днес започва ежегодната международна научна конференция ICTTE 2021 на тема "Техника, технологии и образование", която ще продължи до 5-ти ноември. Форумът се организира от Факултет "Техника и технологии" на Тракийски университет - Стара Загора и ще се състои онлайн, съобщиха от Факултета.
От там допълват, че и тази година интересът е голям. Получени са над 100 доклада с автори от България, Германия, Индия, Казахстан, Китай, Португалия, Румъния, Русия, Северна Македония, Сърбия, Турция, Украйна и Япония. Приетите след рецензиране доклади ще бъдат публикувани в английското издание IOP Conference Series: Materials Science and Engineering, реферирано в престижни бази с информация за научни публикации, между които Web of Science.
Съорганизатори на ICTTE /International Conference on Technics, Technologies and Education/ са Съюза на учените в България, Балканската асоциация на текстилните инженери /BASTE/ и Академичната общност по компютърни системи и информационни технологии /АОКСИТ/.
Научният форум се организира от 2013 г. и е посветен на 10 години от преобразуването на Техническия колеж в Ямбол във факултет.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Потребители: „Колкото по-мътна е водата, толкова по-висока е цената!”
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!