Обратно към категорията

Ясен е изпълнителят на доизграждането на Новата болница в Ямбол

Добавено на: 08.02.2021 15:38
   
Ръководството на държавната МБАЛ "Св. Пантелеймон" Ямбол, представители на комисията по избор на изпълнител на строителството на нов болничен комплекс, в присъствието на областния управител Димитър Иванов обявиха избраната фирма изпълнител на така дългоочаквания ремонт. Комисията провела обществената поръчка реши строителната фирма "Тодоров и син 99" ООД печели търга за изпълнение на обществената поръчка "Доизграждане на болничен комплекс към МБАЛ "Св. Пантелеймон" в Ямбол", съобщи изпълнителният директор д-р Димитър Рунков. Той изрази оптимизъм и очакване, че до една година всички лекари, медицински персонал и пациенти ще работят и ползват нова болница. За пореден път областният управител Димитър Иванов подчерта важността на проекта за всички хора от областта. Както и надеждата си, че "най-накрая този важен обект за Ямбол ще бъде финализиран и ще забравим всички, които в годините пречиха на това Ямбол да има нова болница", каза Д. Иванов.
Като част от изборната комисия арх. Стоян Жечев представи техническите характеристики на проекта. Това ще е една съвременна болница с всичко необходимо - отделения 15, 8 хирургични блока, модерно родилно отделение, лаборатории... "Всички условия за добра болница са изпълнени в проекта на "Тодоров и син 99" ООД, каза арх. Жечев.
При прогнозна стойност от 21 999 960 лева без ДДС фирма "Тодоров и син 99" ООД е предложила да доизгради обекта за 21 973 720,57 лева без ДДС. Другият кандидат - "ГЕОСТРОЙ" АД е предложила с 22 313.81 лева по-висока цена или 21 996 034,38 лева без ДДС.
Предложеният срок за изпълнение на ремонта от спечелилата фирма е 12 месеца.

Вижте оше

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

Времето в Ямбол

Видео

Окончателно: ВАС отмени заповедта на ОДБХ – Ямбол за евтаназия на стадото на Ана Петрова от Болярово
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!