Обратно към категорията

За доблестна постъпка две момичета са удостоени с грамоти от директора на ОДМВР – Ямбол

Добавено на: 25.07.2023 12:29
   

Старши комисар Добрин Димитров връчи на Виктория Попова на 11 години и  Радина Патрашкова на 12 години грамоти за проявена доблест, гражданска отговорност и честност. Той посочи, че с чест и искрено задоволство поздравява тези прекрасни деца, за постъпката им, която е пример за подражание на всеки гражданин. „Този случай е  повод за гордост, за радост, но и за пожелание да има повече доблестни и честни млади хора“, отбеляза ст.комисар Димитров. Благодарност бе отправена към родителите  и близките на момичетата, допринесли за възпитанието и изграждането на ценностната им система.

На 8 юли в град Ямбол Радина и Виктория намерили портфейл с пари, документи и лични вещи, собственост на възрастна жена.  Двете момичета не се двоумили, съобщили на свои близки и веднага предали намерената вещ в Районно управление “Полиция” – Ямбол. От служителите на реда е изяснено, че собственичката е от друг регион  и са предприели действия за установяване местонахождението й и предаването на портфейла.

Минути след награждаването по ел.поща в ОДМВР –Ямбол е получено Благодарствено писмо от собственичката на портфейла и от групата пенсионери, с които на 8 юли тя е посетила град Ямбол: „Поднасяме нашата искрена и огромна благодарност към всички допринесли за намирането и изпращането на портфейла. Уважаеми граждани и служители на МВР продължавайте в същия дух, България има нужда от такива като Вас!“


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Котел се възстановява след наводнението
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!