Обратно към категорията

*Задръствания на КПП-тата в Ямбол и Сливен (обновена)

Добавено на: 21.03.2020 11:37
   

След издадената заповед на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев за затягане на мерките, на входовете и изходите на Ямбол и Сливен има струпване на автомобили. За това сигнализират граждани в социалните мрежи.

Патрули на Областните дирекции на МВР проверяват всеки един от пътниците и целта на пътуването им. В полицейските управления в двата областни града няма сигнали за напрежение и сериозни нарушения, установи 999.

На този етап при контролните пунктове гражданите се информират за мерките и санкции не се налагат. По думите на властите от понеделник мерките влизат в пълната си сила.

А именно: През КПП ще се пропуска преминаването на лица в случай на неотложно пътуване, обусловено от доказана потребност от трудово естество, здравословни причини, завръщане на собствения настоящ адрес, дом или постоянен адрес. Това се удостоверява със служебна бележка от работодателя, медицински документ или документ за самоличност.

В област Ямбол са преустановени пътническите превози по междуселищните линии в община Тунджа. В Сливен се движат единствено автобусите до населени места в общината и градския транспорт.

Проблем в Ямбол е автобусната линия 16 от градския транспорт, която се движи до с. Кукорево. Пътниците се проверяват и пътуващите без причина следва да бъдат свалени, според действащата заповед на здравния министър.

*Контролно-пропускателни пунктове в Ямбол:
КПП- Ямбол - Сливен;
КПП – Ямбол - Бургас -моста на р.Мочурица;
КПП – Ямбол - Елхово;
КПП- Ямбол - с.Калчево;
КПП- Ямбол- с.Чарган;
КПП- Ямбол- с.Кабиле;
КПП – Ямбол - с.Роза
Екип 999

Снимки:
Мариян Иванов - Ямбол
Пламена Павлова - Сливен


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Историята на мъж, поддържащ паметника на загиналите руски воини в Освободителната война
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!