Обратно към категорията

Заради ремонти спират тока в "Каргона", Болярово и 11 села

Добавено на: 24.02.2022 08:47
   

Ремонт на електроразпределителната мрежа започва в ямболския квартал „Каргона“ от понеделник, съобщават от електроразпределителното дружество. По тази причина на улица „Добри войвода“ и улица „Атанас Кратунов“ в близост до животинския пазар ще бъде прекъснато захранването на 28 февруари от 8.30 до 17 часа, а на 1-ви, 2-ри, 7-ми и 8-ми март, освен на тези улици, ще спрат тока и по ул. „Юндола“.

Прекъсвания ще има през целия месец март и в Индустриалната зона на град Болярово, където също са планирани ремонтни дейности на електроразпределителната мрежа.

А в села на община Тунджа е планирано саниране на трафопостове. На 1-ви и 4-ти март ще се работи в село Коневец, на 2-ри и 7-ми март – в село Крумово, а на 8-ми март в Дряново. По тази причина там електрозахранването ще бъде прекъсвано в рамките на работния ден. Заради ремонтни дейности без ток ще са и в селата Миладиновци, Видинци, Овчи кладенец, Генерал Инзово и Скалица на 2-ри и 7-ми март, а на 8-ми март - в селата Маломир, Драма и Коневец.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Историята на мъж, поддържащ паметника на загиналите руски воини в Освободителната война
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!