Обратно към категорията

Заседава Общински съвет Тунджа

   

Заседава Общински съвет Тунджа

Днес заседава Общински съвет Тунджа. Първата точка от дневния ред е отчет за изпълнение на бюджета на общината за 2018 година. Съветът ще гласува по предложението на кмета Георги Георгиев за подобряване на достъпа до социални и здравни услуги на деца и възрастни в риск и с увреждания чрез безвъзмездно финансиране по Оперативна програма „Развитие на човешките
ресурси“. Процедура за това е обявена в момента от Местна инициативна група Тунджа, а общината е допустим кандидат по нея. В дневния ред на сесията е включено и включване на помещения в селата Победа и Хаджидимитрово и на общински поземлен имот в село Търнава в Годишната програма за управление и разпореждане с имотите общинска собственост. За наемане на тези имоти вече има кандидати. Три от точките в дневния ред са свързани и с предложение за сериозна инвестиция в землището на село Могила по главния път Петолъчката-Окоп. Става въпрос за бензиностанция, газстанция, ТИР-паркинг и заведение за бързо хранене, за които започват процедури по изготвяне на строителните планове.  
Общинската администрация представя и годишен отчет за приходите от концесионни договори за 2018г., а председателят на местния парламент - отчет за дейността на Общински съвет Тунджа и неговите комисии през периода януари 2019- юни 2019 г.   









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Животновъди: Притискат ни с документи с невярно съдържание
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!