Обратно към категорията

Благотворителна кампания за деца и възрастни в неравностойно положение

Добавено на: 03.11.2023 09:09
   

Сдружение “Операция: Плюшено Мече” даде старт на 16-тата поред Коледна кампания за сбъдване на мечти на деца и младежи, лишени от родителски грижи, в риск, с увреждания и от социално слаби семейства в България, както и на възрастни в неравностойно положение. 

Има деца из цяла България, които просто искат пъзел, книжка, играчка или дрешки/oбувки за Коледа, призовават от организацията. 

В сайта им https://plushenomeche.org/otb/ има достатъчно информация, има и карта на социалните домове из България - пише желанието на всяко дете или възрастен, на колко години е. А картата е наречена Щабквартирата на българския Дядо Коледа.

В област Сливен 327 са децата и възрастните хора в социални институции, които също очакват подарък за Коледа. Сред желанията им са зимни боти, спортен екип, ръчен чаковник, кубчета с картинки и др.

Област Ямбол се вижда на картата с цифра нула и в зелено, което означава, че всички посочени желания от 1 ноември, когато беше старта на кампанията са вече изпълнени, съобщиха за 999 от организацията.

Можете да сбъднете коледното желание на дете, младеж или възрастен в неравностойно положение, като купите конкретен подарък, отговарящ на точно желание от списъците и го изпратите преди 5 декември на посочения адрес.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

ПОРУТЕНО МИНАЛО: ДЕТСКИ ЛАГЕР СЕ РУШИ И ПУСТЕЕ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!