Обратно към категорията

Димитър Иванов, народен представител от ПГ ГЕРБ-СДС: Правилата трябва да са еднакви за всички български граждани, включително и за депутатите!

Добавено на: 13.12.2021 11:36
   

От парламентарната група на ГЕРБ-СДС вкараха в парламента предложение, с което да се задължи министърът на здравеопазването да отмени зеления сертификат. „Новото мнозинство в НС отхвърли зеления сертификат да важи и за народните представители в парламента. Знаете, че ние от ГЕРБ-СДС държим на противоепидемичните мерки, но сме категорични – ако зеленият сертификат не важи за Народното събрание, той трябва да отпадне за всички граждани“, това коментира народният представител Димитър Иванов.

Предложението е входирано в НС с проект за решение, с което да се задължи министърът на здравеопазването да отмени зеления сертификат. „Ние сме за еднакви правила за народните представители и останалите български граждани“, каза още народният представител и даде примери с останалите групи хора от обществения живот, за които предоставянето на зелен сертификат или тест е задължителен.

"Още в началото на нашата дейност отправяме грешни послания към обществото, разделяме обществото на богоизбрани и други". Димитър Иванов подчерта, че той лично е ваксиниран и има сертификат.


Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Ицо Хазарта пред 999
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!